Friday, July 26, 2019

Fruhvirtová a Svrčina ve čtvrtfinále ME "18" v Klosters


Čtvrteční den zahájen a všichni naši hrají v první až třetí rundě zápasů. V devět ráno zahájil Dalibor Svrčina zápas s Norem L. Rivera 6-3 6-4, až na menší komplikace ve druhém setu, kdy byl stav 5-2, měl zápas Dalibor pod kontrolou. Andrew Paulson na kurtě číslo 2 bojoval s Francouzem V.Royerem 4-6 3-6. Odcházel jsem na zápas Kristýny, když Andy breaknul Francouze hned v první gamu.

Holky si daly zápasy proti Španělkám o postup do čtvrtfinále. Kristýna Lavičková podlehla hladce M. Custič 1-6 0-6. Bohužel žádný plán B nepřišel proti Španělce, nebo když přišel, tak pouze jeden fiftýn a hned návrat k variantě A, která nepřinášela  naději k vítězství. Linda Fruhvirtová vyřadila po boji druhou Španělku J. Maneiro 6-0 1-6 6-4. Maneiro se ve druhém setu rozehrála a zápas byl hodně vyrovnaný a až ve třetím setu, kde to bylo pouze o bojovnosti, kdo to vydrží, a zde nastal zlom, když soupeřka za stavu 4-4 vyhodila tři lehké míče, které v předchozích výměnách nezkazila. Ten zlom přijde, jen se to musí vydržet.

Ve čtyřhře holek předpokládaný postup do semifinále nepřišel. Na důrazně hrající Polky nenašly odpověď, což je škoda, čekal jsem že to holky dají. Na večer jsem vyrazil si zaběhat do hor, sedm kilometrů nahoru a sedm dolů. 






No comments: