Friday, July 26, 2019

Fruhvirtová a Svrčina v semifinále na ME v Klosters


Páteční den je opět úspěšný. Teplota neklesá pod třicet stupňů, ale odpoledne má dorazit déšť a snad i ochlazení. Začíná se hrát od devíti hodin a rozehrávky máme od tři čtvrtě na osm. Oba naši hráči hrají na centrálním dvorci. Linda Fruhvirtová poráží s přehledem domácí hráčku V.Ryser 6-3 6-3. Tentokrát se vyhne třetímu setu také tím, že pokračuje ve své hře a nenechá Švýcarku se dostat do tempa. Linda neustále hraje do pohybu soupeřce, která se nestíhá bránit. 



Po Lindě nastupuje na kurt Dalibor Svrčina proti Švýcarovi L.Reidi 6-3 6-1. Soupeř odpadává a přestává bojovat, když by mohl být lepší soupeřem, tak ho Dalibor vždy výborným kraťasem vrátím na zem. Odpoledne hráči trénují, stíháme to krásně do čtvrté hodiny, kdy začíná vydatně pršet. Společná večeře v půl sedmé a plánujeme zítřek.

Do klubu také ráno zavítal Láďa Adámek podpořit naše hráče a Monika Tůmová, která zde nějakou dobu žije a pracuje. Díky za podporu. Dneska tu chyběl Petr Vališ, který zde do čtvrtka byl s námi, protože jeho žena zajišťovala pro turnaj fyzio. Nakonec se z Petra vyklubal mentální trainer, tak to bylo takové osvěžení pro nás a jiný pohled na náš sport.  



No comments: