Wednesday, July 24, 2019

Čtveřice postupuje do 4.kola na ME "18" v Klosters


Středa byla opět úspěšná pro naše hráče. "Bez ztráty kytičky" postupují do 4.kola Andrew Paulson, Dalibor Svrčina, Kristýna Lavičková a Linda Fruhvirtová. Zápasy se tentokrát hrály už jen na dvou místech, a to na hlavních kurtech a v Hotelu Sport. Kurty v zatáčce s projíždějícími vlaky byly ponechány na rozehrávky a tréninky, ale bez zázemí a toalet, což jsme zjistili až na místě, když se šly holky ráno rozehrávat. Prostě bouda byla zamčená. 

4.kolo, co to je? Taky si už říkám, kde je to čtvrtfinále, ale hráčský pavouk má 128 míst, tak proto to trvá tak dlouho. Dalibor Svrčina odjel s Pepou Čihákem do hotelu Sport, kde Dalibor deklasoval Srba G.Životiče 6-1 6-0. Andrew Paulson hrál tentokrát na hlavních kurtech, na kurtě číslo 5, který je vzadu u potoka a porazil Řeka A. Roumpise 6-2 6-2.

Holky nastoupily na zápasy vedle sebe na kurty, tak chvílemi bylo obtížené sledovat oba zápasy na jednou. Linda Fruhvirtová bojovala ve třech setech s Lichenštejnkou hráčkou S. Zund 6-0 4-6 6-1. Kristýna Lavičková si poradila hladce s Rakušankou S.Kraus 6-3 6-2. Večer si holky zahrály čtyřhru pod umělým osvětlením proti Ukrajinkám. Zápas vyhrály kolem desáté hodiny večer 6-4 7-6. Než jsme se dostali na hotel, bylo půl jedenácté. Moc týmů tady nemá všechny čtyři hráče stále v soutěži. 

Zítra máme první rozehrávku od čtvrt na devět. Zítra se hraje o postup do čtvrtfinále.




No comments: