Wednesday, May 3, 2017

Zajímavé 2.kolo - den 2 a 3 J&T Bank Prague Open

Zápasy pokračovaly druhý dnem a ve druhém kole je šest českých hráček. Bohužel čtyři se hned následně mezi sebou.  Mona Barthel (GER) pokračuje z kvalifikace dále, vyřadila nasazenou šestku S. Zhang 6-0 6-3, určitě stojí se na ní podívat, jak střídá tempo hry. Vlastně pokračují i zbylé tři kvalifikantky. Lucka Hradecká porazila M. Linette 6-3 6-4 a Ruska N. Vikhlyantseva nedala moc šancí V. Golubič 6-1 6-1. 

Druhé kolo bude zajímavé
A. Ostapenko hraje proti druhé nasazené C. Wozniacki a má s ní bilanci 2:0 na zápasy. Poslední zápas jsem viděl v Charlestonu a Aljona ji aktivně přejela.

C. Giorgi vyřadila první nasazenou Káju Plíšková a ve středu bude hrát s Q. Wang. Tu naposledy přejela letos v Shenzhenu. Zápas jsem viděl a Číňanka neměla šanci. Tak uvidíme, jak se ze zápasu poučila. 

Markéta Vondroušová s A. Konjuh - Chorvatka to bude pálit a věřím ji Vondroušová chytře vyťuká a bude ji to sedět. Pro mě hodně zajímavý zápas

B. Haddad Maia (BRA)pokračuje z kvaldy dále, ve středu bude hrát se S. Stosur, která tady obhajuje loňské finále. Brazilka každý den dojíždí na masáže za M. Zemanovou mladší a nemůže si to vynachválit.  Zápas M. Barthel a O. Dodin - Dodin hraje pouze jednu hru a to na pár úderů. Krásně chodí do míčů, ale Barthel ji udrží na uzdě. 

A pak jsou tu zápasy našich hráček Kristýna Plíšková - Lucie Šafářová, Lucie Hradecká - Barbora Strýcová, Kateřina Siniaková - N. Vikhlyantseva 

No comments: