Sunday, February 5, 2017

Siniaková-Hradecká začaly prvním finále - Taiwan Open

Holky na titul nedosáhly. Dneska podlehly domácím Chan, Chan 4-6 2-6, přitom se jim povedl break na 4-3, ale od té chvíle uhrály pouze tři body do konce prvního setu. Kateřina Siniaková a Lucie Hradecká odehrály druhý společný turnaj. Tak na to, to nebylo špatné.

Ve dvouhře si došla pro vítězství E. Svitolina, který ve finále porazila S. Peng 6-3 6-2. Taková klasika, kdy Svitolina odvrátila ve čtvrtfinále čtyři mečboly a z toho pak vyhrála celý turnaj. Sice v "nezabije" míč, ale tím, že jen využívá rychlost míčů soupeřek, tak má daleko méně herných výkyvů v zápase oproti těm co hrají daleko útočněji a aktivněji. 

Menší incident se stal při zápase, kdy jeden z fanoušků rozvinul na horní tribuně transparent s nápisem Taiwan patří Taiwanu a místní police se pro něj přišla až na tribunu. K tomu řval něco čínsky, čemu jsme nerozuměli. 

Večer jsme naposledy zašli na sushi vedle hotelu a pak už jen balíme. V pondělí ve tři ráno odjíždíme na letiště a odtud Taipei-Hongkong-Londýn-Praha hurá domů. Nekoukám se kolik je to hodin celkem domů. Díky všem za podporu!

                              Fotogalerie hráček - Taiwan Open


No comments: