Saturday, February 4, 2017

Siniaková-Hradecká finále Taiwan Open

Holky dnes vybojovaly postup do finále, v němž se utkají zítra proti prvním nasazeným sestrám Chan. Ale dnes byl začátek zápasu hodně zajímavý Kateřina Siniaková a Lucie Hradecká hrály proti Hibino, Zhang. 

Celkem se hrálo devětkrát přes shodu No Ad a z toho šestkrát byly úspěšnější soupeřky v zápase. Hned třikrát na začátku zápasu se jim povedlo získat game a stav byl 1-3, ale poté vyhrály šest gamů po sobě Katka s Lucií na 6-3 1-0. Závěr zápasu se rozhodovalo z 5-2 na 5-4 a poslední No Ad skóre vyhrály holky a zápas skončil. Bylo po osmé večer. 

Ve dvouhrách porazila S. Peng- Lucii Šafářovou 6-4 6-2. Hodně rozhodlo nevyužité breakbally ze strany Lucky, která jich měla za celý zápas devět, ale využila pouze jeden. Hned pět těchto možností bylo ve třetím gamu, kdy mohla jít Luce do vedení na 2-1 a mít podání. 

                    Fotogalerie hráček - Taiwan Open

Ve druhém semifinále porazila první nasazená E.Svitolina-M.Minellu 6-3 6-2. Minella vedla 3-1 v prvním setu, ale bylo znát, že má o zápase více z kvalifikace. Večer jsme s Jirkou Fenclem zašli na sushi a zítra bude poslední den pro nás tady.



No comments: