Tuesday, October 4, 2016

Siniaková-Kerber v Pekingu - China Open WTA


Je pondělí v Pekingu a skoro s kýmkoliv mluvím tady, tak hádáme, který to že je den. Trochu to splývá, protože tyhle dva turnaje Wuhan, Peking začínají od soboty, místo od pondělí a zase končí o den dříve další sobotu. K tomu se každý týden přesouváme na jiné místo z jihu na sever zase nazpět.


Ráno jsme půl hodiny zahráli na kurtě 5 a od půl třetí měla Kateřina Siniaková zápas s první hráčkou světa A. Kerber. Musím říci, že se s nimi dá hrát. Katka, úplně v klidu mohla první set vyhrát 6-2 , nebo 6-3, stíhala, držela krok, jen těch pár nevynucených chyb může mrzet. Výsledky 4-6 4-6 je pěkný, ale minimálně na set to bylo.

Z dnešních zápasů Bára Strýcová porazila Němku Siegemun až 7-5 ve třetím setu, ale Němka je pěkná rozdrbávačku úderů.  Venus Williams končí opět v prvním kole, stejně tak jako před týdnem ve Wuhanu. Moc kazila a nechce se moc hýbat. Ale bez pohybu se nedá hrát tenis.


Večer se konala player´s player párty v olympijském stadionu v Pekingu. Příchod hráčů a hráček byl na červeném koberci. Párty ani netrvala dlouho, jen asi hodinu a půl. Ke konci se všichni hráči vyfotili, pak pár fotek udělal Nadal, Murray, Raonič a jelo se na hotel. Žádné dlouho zdržování.  Zítra se hraje a hráči potřebují odpočívat. 

1 comment:

Unknown said...

Dobrý den, super blog, škoda, že jsem ho objevil až náhodně, když jsem cíleně hledal složení trenérského týmu Katky, myslím, že mnoho fanoušků tenisu by ho rovněž ocenilo.

Sledoval jsem Katku během posledních týdnu (věnuji se tenisu velmi intenzivně, byť z trochu jiné pozice než vy) a byl sem celkem uchvácen, sláva tomu, kdo z Vás jí pomohl vypilovat ten neuvěřitelný back-hand, stejně jako tatínkovi za fyzickou přípravu. Nicméně jsou vidět neuvěřitelné nedostatky v psychice, nechci říct v psychické přípravě, jelikož o tom nic nevím, ale zajímalo by mě, jestli pracujete i na téhle stránce nějak intenzivněji. Samozřejmě vím, že nepíši nic nového pro Vás a možná ani není vhodné mi sem posílat komentáře k tomuto, protože je to pro Katku značně osobní, ale i tak se musím zeptat.

Přeji hodně dalších trenérských úspěchů a hlavně díky za blog. Tomáš