Sunday, February 7, 2016

O postup zabojují 2 Sparťanky - WTA Ladies Trophy St. Petersburg

Zítra si zahrají finále kvalifikace dvě naše hráčky. Klára Koukalová a Kateřina Siniaková zatím vyhrály po dvou zápasech a k postup jim chybí zvládnout zítra poslední. Zatímco Klára hraje v Sibur Aréně, která je určena jako hlavní místo turnaje, tak Kateřina zatím odehrává všechny své zápasy na Dynamu, kde je druhý centr kurt, a v průběhu turnaje pak bude sloužit spíše pro čtyřhry tipuji. Kurty jsou malinko rychlejší a podklad kurtu je na dřevěných deskách jako máme na kurtech 4,5 na Spartě. 
První nasazená v kvalifikaci Němka Siegmund bude hrát o postup proti Kozlové, která v ukrajinském derby porazila Zanevskou 6-4 0-6 7-6, přitom Kozlova už vedla o break 4-2 ve třetím setu, ale zápas trval ještě dalších dvacet minut . Siegmund porazila ve třech setech Terezu Martincovou, škoda že v závěru zápasu si nechodila blíže k síti pro voleje a zahrávala je daleko, čímž je kazila.

Naše hráčky Koukalová zvládla dnes Belgičanku Mertens 6-3 7-5 a Siniaková Rusku Ivakhenko 6-4 6-2. Katka byla v zápase lepší a dohrávala ho pod kontrolou. 

Zítra hrají Koukalová-Tig, Siniaková-Panová, Paszek-Karatantcheva, Siegmund-Kozlova. Zároveň je rozlosovaná hlavní soutěž, hráčky které hrály Fed Cup o víkendu mají požádáno o středeční start. V hale je krásně teplo a kvalitní turnajový servis.



No comments: