Sunday, April 20, 2014

Porsche Tennis Grand Prix 2014 - WTA Stuttgart

Sparťanky Kateřina Siniaková  a Kateřina Vaňková měly poslední zápas o postup do hlavní soutěže. Mezitím co se hraje kvalifikace, tak od pátku se v hale na antuce připravuje Sharapova, nebo Lisicki s Martinou Hingis. Turnaj vypadá skvěle a nic na něm nechybí. 
Bohužel poslední zápasy nevyšly. Kačka Vaňková na centr kurtu podlehla Anice Beck poměrně hladce 0:6 1:6, vzhledem k puchýřům co měla pod chodidlem se asi více dělat nedalo. Beck je bývala vynikající juniorka, která před dvěma lety vyhrála juniorské Roland Garros. 
Katka Siniaková po velké bitvě podlehla Marcinkevice 5:7 6:2 5:7, škoda zápas byl vyrovnaný až dokonce a na kluzké antuce se více do protipohybu dařilo hrát soupeřce. Ještě po zápase je šance na lucky loosera, kteří jsou nakonec dva, ale Katka je třetí a tak další dva dny čekáme, jestli někdo nenastoupí. 
V hlavní soutěži jsou skvělý zápasy Sharapová-Šafářová. Neuvěřitelně otočila zápas Jankovič v prvním kole, nebo Ivanovič v pohodě hrající, naše Klára Koukalová s Italkou Erani

No comments: