Saturday, November 30, 2013

Příprava mezi turnaji v Sharm El Sheikh

Pro Simonu skončil turnaj ve čtvrtek, ale v pátek už je sign in do kvalifikace dalšího turnaje. Letí to hodně rychle a hráčky, které neuspěly tento týden chtějí uspět v příštím. Jsou hladové po úspěchu, některé jsou unavené a mobilizují další síly na nový turnaj. I já na sobě pociťuji únavu a začínáme třetí týden v Sharm El Sheikh. Občas to chce proložit menší odreagování mezi turnaji a vypadnout na den z areálu, ale to se nám nepodaří.  
V pátek trénujeme dvakrát. Nina Holanová je domluvená s Gábinou Hořáčkovou a trénují údery od osmi před snídaní. Simona Heinová hraje body s Francouzskami od deseti. Přes poledne holky usnuly únavou a odpolední trénink je ve znamení nabitější energie, která vychází z nich. 
V sobotu se opět turnaj posouvá na neděli, kdy se bude hrát 1.kolo kvalifikace. Hodně fouká a hůře se trénuje v silném větru. Mixujeme trénink s Francouzkami s M.Yerolymos a Adrianjafitrimo. Yerolymos stejně stará jako naše holky odehrála letos například juniorský ITF Montreal, US Open, nebo MS v Mexiku. Holky hrají téměř dvě hodiny, hodně body. Na závěr půlhodinový strečink a pak volno a odpočinek. Hodně společně mluvíme přes den a výkony ovlivňují psychické rozpoložení...něco se daří pozměnit.
Na večer vybíhám na 21km, které ubíhám za hodinu a půl. Tři a půl kola po 8km. Jak piší v knize Born to Run " Make friends with pain, and You will never be alone ". 

Taky sleduji K10 v Chorvatsku... V semifinále dvě "Australanky" Bára Krejčíková a Gábi Pantůčková. Hodně tam prší a je pravděpodobně chladno.

No comments: