Wednesday, December 4, 2013

Nina Holanová ve 2.kole v Sharm El Sheikh

Dnes se dohrávalo 1.kolo hlavní soutěže na turnaji ITF Pro Circut 10 000´ v Sharm El Sheikh. Nina Holanová dnes vyhrála a postoupila do zítřejšího 2.kola. Předešlý turnaj v minulém týdnu vyhrála juniorka Irina Shymanovich (Blr) a do soutěže zasáhla dnes taky Angličanka Katy Dunne, která zvítězila na turnaji v Řecku minulém týdnu.
Nina Holanová byla na rozpise jako třetí zápas, ale na kurt se dostala až kolem půl třetí. S Francouzkou T. Andrianjafitrimo byla lepší od začátku a zvítězila 7:5 6:3. Hned v úvodu se jí povedlo jít do vedení 3:0, ale o rok mladší Francouzka (roč.98´) dotáhla náskok Niny na 5:5, ale pořád aktivnější Nina set vyhrála a ve druhém setu si už od stavu 3:2 hlídala vedení. Zítra čeká Ninu první nasazená. 

Simona dnes odpočívala a regenerovala a už cítila lépe dnes. Irina Shymanovich je tady s otcem, ale je to tvrdá škola od něj, ale asi bez toho nejde dosáhnout výraznějšího úspěchu. Celý minulý týden hrála s teplotou a zvracením, ale přesto dokázala celý turnaj vyhrát. 


No comments: