Tuesday, January 20, 2015

Pět Sparťanů ve 2.kole Australian Open

Dnes skončilo první kolo Australian Open. Teplota zatím nedosahuje velkých veder a hráči mají příjemnější podmínky pro tenis. V pondělí postoupili hned čtyři naši hráči do druhého kola a dnes se k nim přidala Bára Strýcová. Překvapením jsou vyřazení mnoha nasazených hráček jako je Ivanovič, Kerber, Lisicki, Navarro Pascal, Jankovič a další. 
Včera Lukáš Rosol, který je nasazený jako osmadvacátý hráč turnaje porazil Francouze De Schepper z jedna dva na sety 4:6 6:2 6:7 6:3 6:4. Lukáše jsem viděl v pátek na Welcome party Australian Open zrovna po příletu a musel se hodně rychle přeorientovat na Australský čas. Zde je jeho rozhovor na Idnes - odkaz zde

Bára Strýcová, která je pětadvacátá nasazená porazila dnes Maďarku Babos 6:4 6:4 s kterou to má dva nula na zápasy. Její rozhovor na Idnes - odkaz zde.
Klára Koukalová, vyřadila domácí volnou kartu Sanders 7:5 6:4. V prvním setu Klára vedla 4:1, pak se skóre vyrovnalo na 4:4 a Klára set vybojovala 7:5. 

Karolína Plíšková je dvaadvacátá nasazená hráčka a v prvním kole vyřadila Rusku E. Rodinu 7:5 6:1. V prvním setu byla break dolů 1:4 a set vybojovala. Odkaz na Idnes zde.
Kateřina Siniaková porazila Rusku Vesninu 6:2 7:5 a porazila ji už po druhé za sebou.

Na závěr připojuji pár fotek z Australského národního centra. Posilovna a hala



No comments: