Tuesday, December 3, 2019

Začínáme hrát na Eddie Herr - ITF 1


V neděli večer je turnaj vylosován. V rozlehlém areálu je každý office na jiném konci areálu. Zatímco do areálu se vjíždí po ulici Bollettieri boulevard (taky bych chtěl mít svou ulici :) ) a projíždí se skrz závoru, která se zavírá po průjezdu každého auta. Následně se řídíme pokyny organizátorů, kde zaparkovat a poté usedáme na vláček, který nás doveze blíže kampusu, kde je jídelna a registrace. 

Pokud chceme vyplést rakety, tak se musíme svézt dalším vláčkem, abychom se přiblížili do starší části areálu, kde na druhé straně sedí supervisor turnaje ITF. Vklady, ubytování a jídlo se řeší na kampusu, ale pro trenéry zase na hotelu Legasy, kam se jde patnáct minut z kampusu. Organizačně chaos, ale prostě využívají toho, že studenti mají volno, tak organizují turnaje ve všech kategorií do 12, 14, 16, 18 let. Bohužel nutí účastníky turnajů do 12 a 14 let platit si ubytování v areálu. Prostě všechno pod jednou střechou. Hlavně utratit peníze na jednom místě. 

Turnaj je vylosován a první bude hrát Kristýna Lavičková hned od 8:30 ráno. Druhou rundu zahájí Martin Krumich, třetí Linda Fruhvirtová a poslední čtvrtou Barbora Palicová.  Nálada týmu je výborná, tak snad vydrží dlouho. V sobotu jsme stihli zajet na pláž, kde jsme zastihli oddávající svatebčany, možná jim bylo horko.



No comments: