Friday, December 13, 2019

Krumich míří dále, Palicovou čeká dohrávka - Orange Bowl

Ve čtvrtek se program nadále natahuje. Začíná se ve čtyři odpoledne, ranní déšť neustále kurty promáčí kurty a zápasy se oddalují. Ve čtyři nastupuje k zápasu Martin Krumich na kurtě G. Slabý vstup do zápasu a snadné vedení soupeře 2-6. Ve druhém setu Márty dokáže jít dovedení hned od začátku setu a nakonec vyhrává set 6-3. 

Třetí set a další déšť přerušuje na hodinu zápasy. Zápas už sleduje jen Bolos, já vyčkávám na zápas u Báry. Možná Bolose ranní mrtvice, ale Márty má vedení 5-3, když se najednou objevuje skóre zápasu 5-6 pro soupeře. Jedenáct míčů v řadě získává Američan, ale Márty dokáže zápas dovézt do tiebreaku vítězí 7-6. 

Barbora Palicová nastupuje k zápasu až v půl deváté večer proti Němce Lys, která vyhrála v minulém týdnu Eddie Herr. Nátlakovou hrou je vedení 2-0, mezí tím soupeřka reklamuje kluzký kurt stavu 40:15 pro Báru. Jasná snaha znejistit hráče před svým podáním, protože se čeká na supervizora, který zkontroluje hru. Nejlepší je, vždy se otočit zády k soupeři a nechat ho vypovídat. Následný míč Bára kazí, ale další vyhrává a vede. Po deváté začíná opět pršet a zápas je přerušen. Pokračování zítra



No comments: